Lirik Lagu Melayu, Indonesia dan Antarabangsa

Himpunan Lirik Lagu Melayu, Indonesia dan Antarabangsa

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Hiba – Ejai Aziz    |     Ular – Drama Band x Sekumpulan Orang Gila    |     Tercipta Satu Senyuman – Reedzwann    |     Sayunk I Love You – Chombi    |     Karma – Fhan


Wong Cilik – Pakle & Mas Pur

Wong Cilik – Pakle & Mas Pur

Lirik Lagu Wong Cilik – Pakle & Mas Pur

Koyo ngene rasane yen dadi wong cilik
Mrono mrene anane mung kecelek
Ra kurang kurang opo wae tak lakoni
Senajan bola bali digelani

Aku podo liyane sing nduwe kekarepan
Pengen opo wae keturutan
Aku piye piye wae mesti dipaido
Sitik sitik ora tau kanggo

Pancen terkadang kenyataan ora koyo impian
Coba bayangno sak umpomo kowe dadi aku
Yen aku mundur aku ajur yen maju aku tatu
Tapi aku yakin aku sesuk bahagia

Koyo ngene rasane dadi wong ra nduwe
Neng kono kene jur disepelekke
Koyo dene aku sing wis kebacut tresno
Nanging sing arep dinggo ragat opo

Aku podo liyane sing pengen ditresnani
Nanging bola bali dilarani
Aku tresno kowe wong tuomu ra setuju
Jarene aku wong ora mampu

Pancen terkadang kenyataan ora koyo impian
Coba bayangno sak umpomo kowe dadi aku
Yen aku mundur aku ajur yen maju aku tatu
Tapi aku yakin aku sesuk bahagia

Pancen terkadang kenyataan ora koyo impian
Coba bayangno sak umpomo kowe dadi aku
Yen aku mundur aku ajur yen maju aku tatu
Tapi aku yakin aku sesuk bahagia
Tapi aku yakin aku sesuk bahagia


Lirik Lagu Wong Cilik – Pakle & Mas Pur dibawakan untuk anda oleh Liriklagu.my, bagi tujuan pembelajaran (seni muzik / nyanyian). Kami tidak menyediakan sebarang pautan untuk memuat turun lagu Wong Cilik – Pakle & Mas Pur. Terima kasih.

Klip Video Lagu Wong Cilik – Pakle & Mas Pur


Komposer : Yogi RPH
Album : Wong Cilik – Single
Hakcipta / Lesen : PT. Nagaswara Sakti (on behalf of NAGASWARA)