Lirik Lagu Melayu, Indonesia dan Antarabangsa

Himpunan Lirik Lagu Melayu, Indonesia dan Antarabangsa

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Hiba – Ejai Aziz    |     Ular – Drama Band x Sekumpulan Orang Gila    |     Tercipta Satu Senyuman – Reedzwann    |     Sayunk I Love You – Chombi    |     Karma – Fhan


Matursuwun – Dina Jazz

Matursuwun – Dina Jazz

Lirik Lagu Matursuwun – Dina Jazz

Sepiro suwene anggonku nggoleki
Akhire nemoni ati sing nyocoki
Ketemu sliramu rasane genep uripku
Mergo sliramu sing gawe ayem atiku

Raono liyane sing luwih ngerteni
Raono liyane sing biso ngganteni
Amung sliramu sing gawe ayem atiku
Iso nerimo luwih kurange aku

Matursuwun wes gelem ngancani aku
Selalu ono neng susah senengku
Tulus atimu nresnani aku
Kroso tenanan neng jero atiku

Matursuwun wes nompo opo anane
Sabar ngerteni tekan seprene
Ora bakal tak siak siakne
Bakal tak jogo nganti selawase

Raono liyane sing luwih ngerteni
Raono liyane sing biso ngganteni
Amung sliramu sing gawe ayem atiku
Iso nerimo luwih kurange aku

Matursuwun wes gelem ngancani aku
Selalu ono neng susah senengku
Tulus atimu nresnani aku
Kroso tenanan neng jero atiku

Matursuwun wes nompo opo anane
Sabar ngerteni tekan seprene
Ora bakal tak siak siakne
Bakal tak jogo nganti selawase


Lirik Lagu Matursuwun – Dina Jazz dibawakan untuk anda oleh Liriklagu.my, bagi tujuan pembelajaran (seni muzik / nyanyian). Kami tidak menyediakan sebarang pautan untuk memuat turun lagu Matursuwun – Dina Jazz. Terima kasih.

Klip Video Lagu Matursuwun – Dina Jazz


Komposer : Gilang R Wijaya
Album : Matursuwun
Hakcipta / Lesen : PT. Nagaswara Sakti (on behalf of NAGASWARA)