Lirik Lagu Melayu, Indonesia dan Antarabangsa

Himpunan Lirik Lagu Melayu, Indonesia dan Antarabangsa

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Hiba – Ejai Aziz    |     Ular – Drama Band x Sekumpulan Orang Gila    |     Tercipta Satu Senyuman – Reedzwann    |     Sayunk I Love You – Chombi    |     Karma – Fhan


Brambang Kleru Mrico – Pakle

Lirik Lagu Brambang Kleru Mrico - Pakle Niat tuku brambang malah kleru mrico Wis kebacut sayang gur di anggep konco Sing tak gemateni saiki wis rabi Yowis tak trimo aku rabi keri Sudah lama ku simpan...

Wong Cilik – Pakle & Mas Pur

Lirik Lagu Wong Cilik - Pakle & Mas Pur Koyo ngene rasane yen dadi wong cilik Mrono mrene anane mung kecelek Ra kurang kurang opo wae tak lakoni Senajan bola bali digelani Aku podo liyane sing nduwe...