Lirik Lagu Melayu, Indonesia dan Antarabangsa

Himpunan Lirik Lagu Melayu, Indonesia dan Antarabangsa

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Hiba – Ejai Aziz    |     Ular – Drama Band x Sekumpulan Orang Gila    |     Tercipta Satu Senyuman – Reedzwann    |     Sayunk I Love You – Chombi    |     Karma – Fhan


Wong Cilik – Pakle & Mas Pur

Lirik Lagu Wong Cilik - Pakle & Mas Pur Koyo ngene rasane yen dadi wong cilik Mrono mrene anane mung kecelek Ra kurang kurang opo wae tak lakoni Senajan bola bali digelani Aku podo liyane sing nduwe...