Lirik Lagu Melayu, Indonesia dan Antarabangsa

Himpunan Lirik Lagu Melayu, Indonesia dan Antarabangsa

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Hiba – Ejai Aziz    |     Ular – Drama Band x Sekumpulan Orang Gila    |     Tercipta Satu Senyuman – Reedzwann    |     Sayunk I Love You – Chombi    |     Karma – Fhan


Apik Apik Sayang – Didi Kempot

Lirik Lagu Apik Apik Sayang - Didi Kempot Aku ra pengen ngrungokne tangisanmu Aku moh nyawang eluhmu Aku kepingin sawangen tekaku Marekno sayang laraku Mergo sliramu kuwi kehormatanku Rungokno...

Tresno Selawase – Didi Kempot

Lirik Lagu Tresno Selawase - Didi Kempot Kowe pengen opo uwes tak wenehi Kowe bathin opo atiku wes ngerti Aku wani loro rekoso ra wedi Urip kanggo kowe sayang Aku ora bakal lali ngancani lan tresno...

Dik – Didi Kempot

Lirik Lagu Dik - Didi Kempot Dik aku pengen tresnamu setyo lahir bathin Ooo dik sing tak suwun sliramu ojo gawe binggung Senajan aku nandang loro Senajan uripku rekoso Tak jogone uripmu turu nganti...

Lahir Lan Bathinku – Didi Kempot

Lirik Lagu Lahir Lan Bathinku - Didi Kempot Rungokno suaraku suaraning atiku Cerito neng sliramu Ati iki ikhlas ikhlas nresnanimu Meremo neng pangkonku Sing nggawe nyowo ngerti karepku Aku singwes...

Kancanono Aku – Didi Kempot

Lirik Lagu Kancanono Aku - Didi Kempot Sewengi kowe teko nekani aku saiki lungo Ninggalke aku ngilang ngimpiku nengdi lungamu Rasane sepi neng kene dewe sepi uripku Wes tak turuti opo karepmu Uwes...

Kelingan – Didi Kempot

Lirik Lagu Kelingan - Didi Kempot Opo kowe uwes ora kelingan Manise gulo rikolo kasmaran Aku karo kowe sing tau ngrasakne Semene suwene Kembang tresno wangine asmoro Nganti kapan tak simpen neng dodo...